Informace o článku
Ano, nejde o překlep. Popravdě netuším, zdali jsem v diary zmiňovala důležitost pojmu Pulp středa, takže stručná rekapitulace: šéf ve firmě úřaduje v ...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
06.03.2009 21:54:0006.03.2009 21:54:00

Pulp čtvrtek

Ano, nejde o překlep. Popravdě netuším, zdali jsem v diary zmiňovala důležitost pojmu Pulp středa, takže stručná rekapitulace: šéf ve firmě úřaduje v pondělí a během úterka odjíždí na služební cesty, z čehož vyplývá co? Pulp středa! Tedy optimální den ke sjíždění libovek, u kterých můžete přidat volume. A středa většinou patřila formaci Pulp. A kdo jsou Pulp? Prvořadě rebel Jarvis. Ano, právě ten, který shazuje Majklovo show (vč. dětiček z jeviště), aneb dokonalá ukázka situace, když se dva magoři sejdou na jednom udílení hudebních cen.

Slabost k Jarvisově osobě nepopírám. Odpustím si vzdychání nad jeho charisma (ačkoliv houslista mu během koncertu zdárně konkuroval; neobvykle intenzivní příval zajímavých objektů pro oko i ucho draacete:o), tudíž se spokojte s větou, že na poslech hudby Pulp nepotřebujete být rocker tělem i duší, stačí poslouchat srdcem. Pulp středa je tudíž oblíbený rituál; Jarvisův osobitý projev jakožto nezbytná položka k lámání pracovní části týdne.

Pointa toho blábolu? Podařilo se mi splnit slib, ač s nepatrným defektem: místo Pulp středy se konal Pulp čtvrtek. Místo vodky s džusem rum s colou, a hromada poznatků ze zákulisí Pulp. Třeba shrnutí života Japonců, jejichž existence se odehrává v hernách, kde zažívají zcela všechno, čeho normální lidé dosahují reálně (virtuální nahazování udicí za účelem lovení ryb - fakt hustý:o)

Na konci toho příspěvku nemohu nezmínit boj s ovladačem, posléze obohacený veselou historkou s vybuchlou baterií (to by jeden nevěřil, na kolik kousků se roztrhne baterie po snaze probudit v ní energii zahříváním), a rezignaci v podobě fantastického dvou-klavírního koncertu Eltona Johna a Billyho Joela (opravdu chuťovka, labúžo eňo-ňuno), přídavku perného dne Beatles (jako kluci dobrý, ale Ringo... Ringo je prostě Ringo) a zakončení sólovým Paul McCartneyem.

Cool. Cool. Coool. A to jsem málem místo „Billy Joel“ napsala „Billy Idol“. Takový trapas bych nejspíš rozdýchávala pekelně dlouho.

draace

I když humor pokračoval v pátek ráno, neb draace stálo ve špatné části města, co se týče odjezdu busu.

O řidičově ignoraci jízdního řádu nemluvě.

Odjetím o půl minuty dřív poposunul taxíka-stíhačku o zastávku dál:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

draace stálo ve správné části města, ale...

draace stálo ve správné části města, ale na blbý zastávce. Nutno podtknout, že ne až tak zcela vlastní vinou :-D