Informace o článku
Já to věděla! Tušila jsem, že Fin ve „Svéráz národního lovu“ notuje Finskou. Naši Finskou! Fanoušci E2 jsou jistě v obraze, ale ostatním podám vysvětl...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
16.03.2009 0:52:0016.03.2009 0:52:00

finskááááá ...

Já to věděla!

Tušila jsem, že Fin ve „Svéráz národního lovu“ notuje Finskou. Naši Finskou! Fanoušci E2 jsou jistě v obraze, ale ostatním podám vysvětlení: v rámci MS Loeš Mareš před lety (2006?) pustil v rádiu finskou lidovou (polku), neb jsme měli v hokeji hrát s Finy. Sám jistě netušil, že právě uvrhnul v éter hit, který se dočkal nejen nesčetných repríz, ale i předělávek do dance verzí, melodií pro mobily a dalších verzí. „Finská“ frčela, publikum si ji žádalo a žádává dodnes (když Loeš zaspí, Patrik pustí Finskou, ale v poslední době chodívá pozdě spíš Patrik:o)

Svéráz národního lovu je film, u kterého jsem před deseti lety málem umřela smíchy. A kromě krávy v bombardéru a luxusních scén z ruského parforsního lovu (nádhera! Koně, dámy v nóbl kožichách, smečka bíglů a ladných barzojů) mi v paměti uvízl právě notující Fin (občan Finska, neplést s mým koněm:o) A notoval Finskou, a teď jsem si tím jistá, a mám z toho radost jako malé dítě.

Svéráz národního lovu vřele doporučuji. Prvotní úlek, při menu „play-scény-nabídka titulů-konec“, po rozkliknutí naštěstí vystřídala úleva, že DVD obsahuje i původní verzi s titulky, protože dabing bych nejspíš nerozdýchala. To chce originál. A ano, Kuzmič se píše s „i“, teď už to vím.

Finská rulezzz:o)

draace

Národní rybolov mám na VHS.

Ale trojku jsem doposud neviděla:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: