Informace o článku
Život závisláka je opravdu náročný. Po každém shlédnutí aktuálního dílu LOST si řeknu, že na tohle kašlu, že si počkám, až bude víc částí pohromadě, a...
draacedraace
...denní cint...denní cint
12.03.2009 17:41:0012.03.2009 17:41:00

Jak dneska bez LOST?

Život závisláka je opravdu náročný. Po každém shlédnutí aktuálního dílu LOST si řeknu, že na tohle kašlu, že si počkám, až bude víc částí pohromadě, abych si mohla děj užívat déle než necelou tři čtvrtě hodinu. Jak to dopadne? Ve čtvrtek mě neznámá síla nutí podléhat rituálům typu první čtvrtinu rapidem, druhou a třetí leteckou poštou, čtvrtou uložto-em, a když to nepůjde slepit, nezbude než poslat 30 Kč na cz-sharware. Posléze čekání na titulky... A když už to konečně fachá, tak to uteče jako voda, a jeden je z toho ještě víc otrávený než ráno.

A o tohle všechno jsem byla dnes ochuzena. Hrůza. Vypadá to náhradní program: Svéráz národní lovu. Těším se na Kuzmyče. A na Fina. Ne na mého Fina, ale na pravého finského Fina.

Kdybych se náhodou ve dnech příštích neozvala, tak se mi nepovedl poslední manévr týkající se mého PC. Držte mi palce, čeká mě nelítostný boj koncáka (tj. koncového uživatele) s krvelačnou technikou, za podpory IT fanoušků z EQCH.

Čest práci.

draace

Loeši, Patriku... vy jste jako KDE?

Nic proti L+L (Libor & Lucie), ale jako narušovat stereotyp draacete duálně, to je poklesnutí mysli.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: