Informace o článku
Flákám pouze obsah blogu, s tím nelze nesouhlasit. Kdybych měla specifikovat, co všechno se teď odehrává v mém nitru, nestačí mi slova. Nicméně shrnou...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.03.2009 23:37:0020.03.2009 23:37:00

Neflákám se :o)

Flákám pouze obsah blogu, s tím nelze nesouhlasit. Kdybych měla specifikovat, co všechno se teď odehrává v mém nitru, nestačí mi slova. Nicméně shrnout týden do jednoho (a více) odstavců bych měla, neb jak praví jedna z pouček: psavec se nenaučí psát jinak nežli psaním.

...pondělí:

JDE TO ZTAMA !

aneb citace titulků z nejmenovaného filmu. Neznám nic specifičtěji zábavného, než když původní anglické titulky převedené do slovenštiny záhy do češtiny překládá Moravák. JDE TO ZTAMA mě odbouralo a děj jsem musela vrátit zpátky, neb jsem nebyla schopna koncentrace. Vysmáto!

... úterý:

ukecaný Jarvis. Dokonce se usmál, a ne jednou; nakonec je dobře, že houslista nebyl (exčlen Pulp), protože by se určitě usmíval také, a to by nebylo ono. Příjem coly s rumem (rumu s colou?) mi následně způsobil zcela atypické spánkové stavy. Co se dělo? V hlavě mi přeskakovaly melodie, které jsem předtím labužnicky pozřela: cvak – We Didn´t Start the Fire, kousek. Cvak – The End, kousek. Cvak – C´mon people, kousek. Cvak – proč ještě ku*va nespím? Cvak – je normální se usmívat při usínání? Cvak – je normální se usmívat svému vlastnímu usmívání při usínání? Cvak – River of Dreams, kousek. Cvak – na okně seděla kočka a venku zpíval kos. Cvak, cvak, cvak.

... středa:

Libor Bouček z Evropy2 se pokusil o vtip v přímém přenosu, na téma Majklovy bulvárem avizované operace. Dokonalý trapas online, protože způsob jeho interpretace nejen absolutně zazdil pointu, ale vygradoval zásluhou zprávařky náhradnice, která zkušebně vysílá od pondělka, a které nedošlo, že v takové situaci je třeba kolegu podpořit. Tím, že Boučkův „vtip“ v éteru nepochopila ani ona, svého spolupracovníka definitivně zasklila. Mazec!:o)))

... čtvrtek:

telefonát od ducha. Po posledním testování kreditních SIM karet, z nichž mi většinu operátoři odstavili, se mi přihodila zvláštní věc: prozvonilo mě mé vlastní číslo. Kecala bych, že jsem se nebála, a když začal mobil vyhrávat For an Angel, aniž by cokoliv bylo na displeji, přeběhnul mi mráz po zádech; tedy než mi došlo, že vyzváněcí melodie hraje z počítače.

„Ducha“ jsem poté prozvonila, zpátky prozatím nevolal.

... pátek:

celou noc jsem prováděla remake klimax-kapitoly SH, takže neúnosné množství emocí, částečně vyvolaných v úterý při the DOORS. Výsledek? Jeden ze cvaků mi vnukl nápad, díky kterému jsem teď zavalená nemlich stejnými emocemi, akorát že reálnými, nikoliv pouze literárními.

... sobota:

bude hustá.

draace

Chtěla jsem pouze a jen sdělit, že se pilně věnuji psaní, na úkor blogů.

Plná hlava slov, ale nejdou vecpat do písmen.

The End.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To jsem zvědavá, jestli to psaní nakonec...

To jsem zvědavá, jestli to psaní nakonec někam opravdu hodíš :o)
Gravatar

Lena: že bych hodila zrovna tohle? Má to...

Lena: že bych hodila zrovna tohle? Má to asi jenom 23 stránek:o)))
Gravatar

Třiadvacet sránek je podle mne takovej n...

Třiadvacet sránek je podle mne takovej normální standart, aby to mělo hlavu a patu (jo, měla jsem problém s maturitní slohovkou a její podmínkou max. osm stránek - měla jsem jich šestnáct a nebylo to ono) :o)))) Šup sem s tím.
Gravatar

Lena: šup sem s tím kam přesně? :o)

Lena: šup sem s tím kam přesně? :o)
Gravatar

Mno, i když jsem ti na to odpověděla ve ...

Mno, i když jsem ti na to odpověděla ve svym blogu, což si asi nečetla (haha :o) ), tak zkus Liter.cz :o)
Gravatar

Lena: odpověď na koment jsem u Tebe četl...

Lena: odpověď na koment jsem u Tebe četla, ale nejsem s to si na to vzpomenout:o))) Na Liter.cz se podívám, čestné pionýrské.
Gravatar

Lena: povinnost uvádět personálie včetně...

Lena: povinnost uvádět personálie včetně data narození? S tím ať se jdou vycpat. Když tam vepíšu to, co uvádí vzor, projde mi to?:o)